Is uw badkamer toe aan een nieuwe look?
Hoe ziet uw droombadkamer eruit? Houdt u van een strakke robuuste badkamer die heel praktisch is voor uw gezin? Of wilt u een romantische badkamer met stijlvolle luxe details? Dan is ASB Bouw uw professionele partner voor een perfecte begeleiding en montage.

Misschien ziet u er tegenop om de badkamer aan te pakken. ASB Bouw begeleidt u van A tot Z, zodat de klus alleen maar mee kan vallen. Wij weten onze opdrachtgevers keer op keer met logische en ruimtebesparende indelingen te helpen. ASB Bouw gebruikt de modernste apparatuur en weet er met meer dan 25 jaar ervaring uitstekend mee om te gaan. Natuurlijk passen wij eigentijdse materialen toe, met de uitstraling die bij u past.

Wat ASB Bouw onder andere uit handen neemt:
– sloopwerk
– eventueel plaatsen nieuwe wanden
– leiding- en stucwerk
– betegelen van wanden en vloer
– monteren sanitair

Hoe gaan we te werk?
Om te beginnen brengen we uw wensen in kaart. Gaat het om een complete renovatie of bijvoorbeeld het vervangen van sanitair? Wilt u geholpen worden bij het ontwerp van de nieuwe badkamer? Heeft u zelf al sanitair uitgezocht of kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vervolgens brengen wij een transparante offerte uit met eventueel een 3D-tekening, waarmee u een goed idee krijgt van het resultaat. Dan gaat ASB Bouw aan het werk volgens een afgesproken planning. Dat doen wij zo netjes mogelijk, zodat u minimale hinder ondervindt van de verbouwing. Als u besluit dat de verbouwing door ons gerealiseerd mag worden, kunnen wij u geheel vrijblijvend een mobiele douchecabine aanbieden, zodat u altijd in uw eigen huis kunt douchen!

Wij gaan voor jarenlang plezier van uw badkamer renovatie. En dat maakt hét verschil!