Referenties Overall rating: ★★★★★ 4.7 based on 27 reviews.
5 1

Klik hier om een referentie toe te voegen.

★★★★★
Ries heeft onze voorgevel compleet gerenoveerd. Onze gevel was er erg slecht aan toe en er kwamen tijdens het werk zat onverwachte zaken naar boven. Bij Ries is zo'n omvangrijke klus gelukkig in goede handen. Hij heeft ons steeds goed en kundig meegenomen in de mogelijke opties tijdens de renovatie en heeft dit vervolgens netjes en snel uitgevoerd.
- Bram Wassenaar

★★★★★
Prima werk geleverd ,erg tevreden. Ries is een harde werker en doet alles precies en netjes.Hij geeft goede adviezen wat betreft de verbouwing. Asb bouw beveel ik iedereen aan.
- Margo Hokse

★★★★★
Badkamer laten verbouwen. Wat een vakman!! Alles keurig afgewerkt. Goede adviezen gegeven. Zelfs tijdens de bouw waren wijzigingen mogelijk. Ries denkt met je mee. Hij zegt wat hij doet en doet wat jij zegt. Prachtiig resultaat. Ries we zijn trots op je en op onze nieuwe badkamer. Klasse!!!
- JR

★★★★★
Er is prima werk geleverd, heel vlot, netjes en met prachtig resultaat. Fijne vakman!
- C.M.

★★★★★
Naar volle tevredenheid badkamer gerenoveerd.
- Wim Hoonhout

★★★★★
Goede communicatie en perfect werk, fijn dat het ook zo kan! Werkzaamheden worden zeer vakkundig en snel uitgevoerd. Goed overleg over de wensen en het resultaat mag er dan ook zijn. Is er iets niet helemaal zoals bedoeld, dan word er net zo lang aan gewerkt tot het resultaat foutloos is. Kortom een tevreden gevoel na oplevering. Ik zou ASB Bouw bij iedereen aanraden.
- H. Frielink

★★★★☆
Zeer snel en vakkundig metselwerk afgeleverd!
- C.R. Arends

★★★★☆
Goede aannemer en fijn dat het in één keer afgewerkt wordt. Verder is hij aan te raden voor een ieder die werkzaamheden in het onderhoud te verrichten heeft door zijn kunde en vakkennis
- W. Baardman, beheerder flat coöperatie

★★★★★
Voorgevel van het huis gerenoveerd.goed werk geleverd.
- Wieringsma

★★★★★
Communicatie onderling is goed. Bezit alle vaardigheden die nodig zijn om een verbouwing te realiseren. Gaat heel doordacht te werk, is heel nauwkeurig en precies, denkt aan alles wat erbij komt kijken en levert bij de oplevering een mooi product af.
- C v/d Meide

★★★★★
Het is in één woord vakkundig afgewerkt. De hele afwikkeling verloopt soepel. Directe contacten telefonisch. Goede begeleiding en goede offertes.
- GH Verduijn

★★★★★
De gevel is in korte tijd naar volle tevredenheid hersteld. Hardwerkend persoon en vakmanschap gaan hand in hand. Kortom: aanbevelenswaardig.
- J.J. Blok en A. Rijneveld

★★★★☆
Je werkt erg netjes en alles volgens afspraak. We hebben een mooi toilet gekregen.
- Hilde Verbeek-Baardman

★★★★☆
Opdracht was herstellen scheur en oud metselwerk in gevel jaren dertig woonhuis. Werk is voortreffelijk uitgevoerd. Ik kan de heer Suijker een ieder aanbevelen. Dank voor de prettige samenwerking!
- W.J. van Tuijl

★★★★★
Ries Suijker is een ongelofelijke vakman en iemand die daardoor zeer hoge kwaliteit levert tegen alleszins acceptabele prijzen; de prijs-kwaliteitsverhouding is dus dik in orde. Werkt ook erg netjes en maakt zo min mogelijk rommel; die eventuele rommel ruimt hij zelf op. Zou ik een ander aanbevelen met ASB Bouw in zee te gaan??...zonder twijfel! Wilt u meer info van mij, stuur dan een mail naar
- Paul Rijnberg

★★★★★
Wij kennen dhr. Suijker al meer dan 10 jaar en hebben hem leren kennen als een vakkundig aannemer die uiterst secuur zijn werk doet en goed advies geeft. Enkele jaren geleden hadden wij een toilet te renoveren en hadden we drie verschillende maten tegels uitgezocht, Ries wist dit alles netjes uitgelijnd te betegelen.
- A. C. van der Giessen

★★★★☆
ASB Bouw kun je goede afspraken mee maken, kwaliteit en afgesproken planning wordt (na afspraak) altijd keurig gehaald. Als er een keer een serviceklusje uitgevoerd moet worden, dan wordt ook dat snel en correct gedaan. Dus gewoon prima werk voor een nette prijs!!
- Cors Cammeraat

★★★★★
Voor onze kleine badkamer op zolder heeft ASB Bouw de extra grote tegels 900x300 perfect aangebracht. Vervolgens de aanpassing in de hoofdbadkamer. Hier hadden we nog lastiger tegels uitgezocht die als een puzzel in elkaar aangrijpen. Ook dat is perfect gelukt.
- Matthijs uit Gouda

★★★★★
Ries heeft bij ons de volledige bovenverdieping gerenoveerd: nieuwe badkamer geplaatst, deuren en kozijnen vervangen, nieuwe muren geplaatst, stucwerk uitgevoerd. Ries denkt mee in oplossingen, is flexibel en gaat voor kwaliteit.
- Familie Zwijnenberg

★★★★★
Super vakman met een super resultaat. Keurig werk geleverd met oog voor precisie.
- Fam. Boom

★★★★★
Ries heeft voor ons 2 huizen volledig gestuct, en het valt iedereen altijd op hoe strak het is. Hij heeft altijd goede ideeën om dingen net even wat netter te laten worden. Dikke aanrader!
- Koert v/d Laan

★★★★★
ASB Bouw heeft bij ons de badkamer en twee toiletten geplaatst. Dhr. Suijker werkt erg hard en netjes. We vinden het fijn dat hij meedacht over oplossingen en aanbood om andere zaken in het huis af te werken. Als er extra werk bijkomt, geeft hij op voorhand steeds aan wat de kosten hiervan zijn. De transparante manier van werken beviel ons erg.
- L.M. Verdouw

★★★★☆
Prima vakwerk, komt afspraak na, is heel belangrijk!
- Leo Koster

★★★★★
Heel tevreden over het uitgevoerde werk: tegelvloer in de badkamer hersteld en de buitenterassen opnieuw betegeld. Zeer zorgvuldig en precies werk geleverd. Houdt goed contact tijdens de uitvoering van het werk en bespreekt alternatieven indien dat nodig is.
- Jaap Uijlenbroek

★★★★☆
Ries is zeer deskundig en precies in zijn werk. Heeft fantastisch werk afgeleverd door een compleet toilet te renoveren. Luistert goed naar de wens...
- Gert Veerman

★★★★★
Alle afspraken worden strikt nagekomen-werkt zeer secuur-vakman die plezier heeft in zijn werk-zeer aan te bevelen!!
- Paul Rijnberg

★★★★★
We hebben door ASB Bouw het stucwerk in ons appartement laten verzorgen. Ontzettend tevreden met het strakke resultaat! We genieten er iedere dag weer van!
- Menno van der Laan