Stucwerk is een specialisme.
Het realiseren van een strakke muur lijkt misschien eenvoudig, maar vraagt de expertise van een professionele stukadoor. Bij ASB Bouw kunt u daar met het volste vertrouwen op rekenen.

Voor een nette afwerking van wanden en plafonds is professioneel stucwerk nodig. Wenst u behang op de muur? Of is spachtelputz of spuitwerk meer iets voor uw interieur? ASB Bouw kiest voor de beste stucmethode. Daarbij letten wij ook op de ruimte waar het stucwerk aangebracht moet worden, zodat bijvoorbeeld vocht in de badkamer geen kwaad kan. Zelfs als het om uitdagende ruimtes gaat, met veel balken of ramen, kunt u het werk met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor strakke hoeken, vlakke wanden en het best haalbare resultaat.

Zoals u bij al onze werkzaamheden kunt verwachten, bereiden wij ons werk altijd goed voor. Alles wordt keurig afgeplakt, zodat de stukadoor netjes aan de slag kan gaan. Bovendien ruimen wij alles weer op, voor zo min mogelijk hinder.

Stucwerk, binnen én buiten
ASB Bouw verzorgt ook stucwerk aan de buitenzijde van woningen. Denkt u bijvoorbeeld aan schuurwerk of blokverdeling. Wij kunnen alle kanten op, dus vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Wenst u een offerte voor stucwerk? Laat het ons weten. Dan bekijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.